Tarieven

‘Zeg?’ Achterin de expositieruimte draait een man zich weg van de – met mijn tekeningen gesierde – witte muur. Zijn ogen sprankelen in een vlaag van jeugdige opwinding: ‘Zou je mij ook kunnen tekenen?’ Het is 2015 en mijn eerste expositie is in volle gang. Als een bloem ontluikt er zich een openbaring in mij: ‘Ja, maar natuurlijk!’

 

Geen tekening is hetzelfde. Niet alleen in de volgorde waarop – en in welke richting – de grafietstrepen op het papier zijn aangebracht, maar ook in de (emotionele) waarde die het voor iemand kan hebben. In memoriam portretten hebben bijvoorbeeld weer een hele andere lading dan portretten van mensen die nog leven. En dierenportretten van uw geliefde huisdier zijn weer van een compleet ander kaliber. Gelukkig houd ik het met mijn tarieven een stuk simpeler. 

 

Reading PaperTarief wit papier 

Materiaal:

- twee of drie grafietpotloden;

- electronische gum.

 

A5 € 35,-

A4 € 50,-

A3 € 75,-

 

 

Tarief grijs hobbykartonPaul McGann

Materiaal: 

- twee of drie grafietpotloden;

- wit potlood; 

- electronische gum.

 

A5 € 50,-

A4 € 75,-

 

De bovenstaande tarieven zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW. Speciale verzoeken met betrekking tot inlijsten, techniek- en/of materiaalgebruik kunnen ervoor zorgen dat de prijs – in overleg – hoger uitvalt.  

 

Tarief voor verzending

Tenzij de tekeningen worden opgehaald, zullen zij altijd aangetekend verzonden worden. Om deze kosten én die van de verpakkingsmaterialen te kunnen dekken, wordt er dan ook €10,- aan verzendkosten in rekening gebracht. Bij speciale verzoeken – zoals het omlijsten van de tekening – kunnen deze tarieven echter hoger uitvallen. 

 

Betaling

Betalen kan op verschillende manieren. Wanneer je de tekening zelf op komt halen, is er de mogelijkheid om contant af te rekenen of te pinnen. Hierbij vervallen natuurlijk de tarieven voor de verzending. Betaal je liever digitaal? Dan kun je gebruik maken van Paypal of een overboeking via jouw eigen bank. Gegevens, om dit mogelijk te maken, zullen tijdens de e-mailwisseling bekend worden gemaakt. 

 

 

Interesse?

Altijd al de wens gehad om een (verloren) familielid of huisdier met grafietstrepen te vereeuwigen in een lijstje? Dan kunt u nu een opdracht plaatsen of mij een bericht via contact sturen! Wacht niet te lang, want de eerste 25 aanvragen krijgen een coupon voor 25% korting bij de eerstvolgende bestelling!

 

Kies uw taal

Meld je nu aan voor onze
nieuwsbrief!
Please wait